Bel vandaag nog +31 6 24667906.

Huis verkopen in Portugal

Bent u woonachtig in Portugal en wilt u uw huis, appartement of bed en breakfast verkopen? Voor een kleine vergoeding brengt u uw project onder de aandacht op DroomhuisPortugal.nl.

Toon uw accommodatie aan duizenden bezoekers op DroomhuisPortugal.nl.

Kies uit de volgende pakketten:

Small:

Toon uw woning aan duizenden bezoekers op DroomhuisPortugal.nl. Uw woning staat net als de rest van het aanbod op de website. Voor slechts € 150 ex.btw staat uw woning tot aan de verkoop op onze website.

Medium: (Meest gekozen)

Toon uw woning door middel van een advertentie op Facebook. Wij maken de advertentie voor u op en brengen uw woning onder de aandacht bij de door uw gekozen doelgroep en draai mee op de naam van DroomhuisPortugal.nl.

Prijs: € 195,- tot en met 495,- per maand. Vraag een offerte aan.

Large:

Voor een koper is het belangrijk om geadviseerd te worden door een neutrale partij die niet afhankelijk is van provisie. Wij adviseren kopers altijd gebruik te maken van het advies op DroomhuisPortugal.nl.

Graag maken wij met uw  klant een kosteloos intake gesprek in Nederland of Portugal daarna reist u af naar Portugal waar wij u ophalen op het vliegveld. Wij zullen voor een bedrag van € 1500 uw complete verkoop uit handen nemen.

U profiteert van alle bovenstaande voordelen, daarnaast staat uw woning ‘uitgelicht’ op onze website. Kortom: Uw woning in de schijnwerpers.

Prijs: € 1995,-

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of bel naar:  tel: +31 6 24667906

Eenvoudig zelf uw huis verkopen in Portugal

Registreer u op onze website en voeg uw eigen huis toe op onze website. U kunt eenvoudig zelf tekst, foto’s en meer toevoegen, net zoals de overige Droomhuizen op deze website.

Komt u er niet aan uit? Wij zorgen ervoor dat uw huis in Portugal onder de aandacht komt.

 

Call Now Button
DutchEnglishGermanFrenchPortuguese